جوشکاری سیار ساخت سقف شیروانی در نارمک

جوشکاری سیار ساخت سقف شیروانی در نارمک

سقف شیبدار یک نیاز اساسی و سرپناهی برای سکونت انسان را فراهم می‌کند. این نوع سقف از سبک‌های متعدد ساختمان برای مناطق مختلف آب‎وهوایی محسوب می‌شود.

یکی از مهم‌ترین ستون‎‍های هر ساختمان سقف شیروانی آن است. عوامل مهمی از جمله آب‌وهوایی و زیست‌محیطی در انتخاب نوع سقف و پوشش برای هر ساختمان بسیار تأثیرگذار است.

سقف‌های شیروانی و شیبدار برای منازلی با طراحی منحصربه‌فرد و مسکونی در مناطق مختلف کاربرد دارد. انواع سقف شیبدار به‌سبب تنوع بسیار بالا، سادگی در نصب و زیبایی و طراحی

خاص آن‌ها دارای کاربردهای وسیعی هستند. به‌طورکلی سقف در برابر شرایط مختلف جوی از قبیل گرما، باران و برف سرپناهی را ایجاد می‌کند، البته شکل آن ممکن است مسطح یا شیبدار باشد.

در سقف‌های شیبدار ابتدا و انتهای آن‌ها اختلاف ارتفاع وجود دارد و موجب به‌وجودآمدن سطح شیبدار می‌شود. این نوع سقف‌ها را اغلب طراحان جهت سقف‌های ویلا، سر درب، سوله و آلاچیق استفاده می‌کنند.

سقف اصلی شیبدار شامل چه مواردی است؟

شاید تمایل داشته باشید این مطلب را بخوانید فرایند تولید فنس یا توری حصاری

 

سقف اصلی شبیدار شامل دو نوع است که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

1. سقف مسطح سقف‌های پروانه‌ای سقف‌های منحنی شکل

2. سقف شیبدار سقف تک بر سقف چهاربر سقف چندبر سقف متقاطع سقف چند بر ساده سقف نصفه در معماری نوین سقف‌های مسطح اغلب در ساختمان‌های تجاری کاربرد دارند. سقف‌های شیبدار

به‌سبب تنوع بسیار بالا، سادگی در نصب، صرفه‌جویی در زمان، امنیت بسیار بالا در برابر آتش‌سوزی، سازگاری با شرایط اقلیمی، دوام بالا و ظاهر زیبایی که نسبت به سقف‌های مسطح دارد، علاوه‌بر

سازه‌های تجاری اغلب در ساختمان‌های مسکونی استفاده می‌شود.

سقف مسطح

سقف مسطح شیب آن صفر تا کمتر از 15 درجه است. در سقف مسطح آب بر روی سقف جمع شده و از طریق سیستم زهکش ایجاد و از خروجی نیز تخلیه می‌شود. پوشش این‌گونه سقف‌ها معمولاً موزائیک، سرامیک و ایزوگام است. با توجه به نوع کاربرد سقف‌های مسطح دارای ساختار متنوعی هستند.

سقف‌های پروانه‌ای

سقف پروانه‌ای از دو ضلع ایجاد شده است که در اثر پیوند آن‌ها به یکدیگر در بخش میانی و در محل برخورد دو ضلع سقف، یک زاویه باز ایجاد می‌شود که پروانه‌ای در حال پرواز را در ذهن بیننده تداعی می‌کند. این سبک از طراحی در منازل مدرن و سازگاری با محیط‌زیست که در نواحی گرمسیری واقع شده‌اند، بیشتر مشاهده می‌شود و محبوبیت بسیاری دارد.

سقف‌های منحنی شکل

سقف‌های منحنی شکل شباهت بسیاری به سقف تک‌بر دارند. تنها تفاوت سقف‌های منحنی شکل با سقف تک بر انحنا داشتن پانل‌های تشکیل‌دهنده است. سقف‌های منحنی شکل طراحی کاملاً مدرن و خاصی دارند و میزان خمیدگی سقف می‌تواند از انحنای ملایم گرفته تا قوس کامل معتبر باشد.

دلایل استفاده از سقف شیروانی در ساختمان

در مناطق آب‌وهوای بارانی اغلب برای ساخت سقف ساختمان‌های مسکونی و تجاری از انواع پوشش شیروانی استفاده می‌شود. از دلایل استفاده از پوشش شیروانی می‌توان به ممانعت از جمع‌شدن آب باران در سقف منازل و صدمه به مصالح مورداستفاده در آن اشاره کرد.

سقف شیبدار شینگل چیست؟

در حقیقت سقف‌ شینگل به‌عنوان یکی از مشهورترین و پرطرفدارترین پوشش‌ها و سقف‌ها در جهان به‌شمار می‌روند. در این نوع سقف تنوع بسیار بالا در طرح و رنگ آن وجود دارد و همین دلیل ارزش و اهمیت استفاده از آن را افزایش داده است. از دیگر موارد محبوبیت این نوع سقف نصب سریع و بدون دردسر، ارزش اقتصادی و ماندگاری بالا است. سقف شینگل با جنس آسفالت دارای طول عمر بالا و مناسب هر آب‌وهوایی بوده و در هر منطقه جغرافیایی نیز کاربرد دارد. از دیگر مزایای سقف شینگل می‌توان به‌سهولت و سرعت اجرا و سبکی آن اشاره کرد.

 

معرفی انواع سقف شیبدار

انواع سقف‌ شیبدار برحسب طراحی و مصالح به‌کاررفته برای ساختمان‌های مختلف دسته‌بندی می‌شود. در ادامه به معرفی انواع این سقف‌ها‌ می‌پردازیم:

سقف تک بر این سبک سقف تنها دارای یک ضلع و پانل شیبداری که به یک دیوار بلند وصل شده است. این نوع سقف را اغلب برای تراس و آلونک به‌کار گرفته می‌شود.

سادگی در نصب، نیاز کمتر به مواد و مصالح، کمک به سرازیر شدن سریع برف‌وباران و زیبایی ظاهری از مزایای سقف تک بر به‌شمار می‌رود. از معایب سقف تک بر می‌توان

به غیرکاربردی بودن آن برای مناطق طوفان اشاره کرد. سقف چهار‌بر به سقف چهاربر، سقف فرانسوی نیز گفته می‌شود. این نوع سقف از طراحی 4 پانل که شیب 2 تا از پانل‌ها

دوبرابر شیب دو پانل دیگر بوده و از به هم پیوستن آن‌ها سقفی با شیب ملایم ایجاد می‌شود. استفاده زیاد از فضای زیر سقف به‌عنوان زیرشیروانی و امکان گسترش ساختمان از مزایای

این نوع سقف به‌شمار می‌رود. سقف چهاربر در مقابل بارش سنگین برف آسیب‌پذیر است. سقف چند بر طول اضلاع تشکیل‌دهنده این سبک یکسان بوده و در تمام جهان گسترش‌یافته است.

این بخش‌ها در قسمت بالایی ساختمان به همدیگر وصل می‌شوند تا تاج سقف را تشکیل دهند. از مزیت کاربردی آن می‌توان به مقاومت بالا نسبت به دیگر سقف‌ها از جمله شیروانی اشاره کرد.

سقف‌های متقاطع، ساده و نصفه از مدل‌های مختلف این سبک سقف چند بر است. سقف چوبی این نوع سقف درگذشته به‌سبب در دسترس مصالحی از جمله چوب بیشتر مورداستفاده قرار می‌گرفت.

امروزه با استفاده از روکش‌های چوبی و سایر مصالح مقاوم در مقابل آتش و دیگر حوادث به اهمیت کاربرد آن اضافه کرده است. سقف چوبی در مقابل زیبایی و ایجاد حس نوستالژی در طراحی

ساختمان به‌مرورزمان دچار تغییر در شکل ظاهری شده و مقاومت کمتری در مقابل تغییرات آب‌وهوایی دارد. سقف سنگی در ساخت سقف شیبدار و در طراحی ساختمان‌ها با سقف‌های شیروانی از

انواع رنگ‌های مختلف سنگ استفاده می‌شود. از کاربردهای اصلی سقف سنگی می‌توان به مقاومت بسیار بالای آن در مقابل آتش‎سوزی و تغییرات آب‌وهوایی اشاره کرد. این نوع سقف نسبت به شیروانی و شیبدار از هزینه بسیار بالایی برخوردار است.

سقف تایل

این نوع سقف از تایل و سفال ساخته‌شده است. ظرافت و اصالت منحصربه‌فردی در این طراحی و معماری سقف ساختمان به‌وضوح مشاهده می‌شود. از دلایل استفاده کمتر از این نوع سقف نصب تخصصی و شکننده و حساس بودن مصالح آن است. سقف ترکیبی

از انواع سقف‌ها و پوشش‌های شیبدار بام می‌توان به لاستیکی، پلاستیکی و پلیمری اشاره کرد که به این مدل سقف ترکیبی می‌گویند. از مزایای این سقف می‌توان به سبک بودن، قابلیت اجرای ساده و تنوع رنگ و طرح اشاره کرد.